Istoric


RAVY PREST este o companie de logistică și transport rutier de marfă, înființată în anul 2005, în Sibiu. Acest reper geografic a jucat un rol decisiv în dezvoltarea afacerii noastre, prin particularitățile mediului de afaceri local care desfășoară permanent schimburi de mărfuri atât la nivel național cât și la nivel intracomunitar.

O trăsătură unică a mediului de afaceri sibian este diversitatea tipurilor si volumelor de marfă ce trebuie transportate din și înspre Sibiu, iar în acest sens mentionam fenomenul de “import – materii prime” şi “export -produse finite” a câtorva companii multinaționale. Acest fapt ne-a motivat să susținem şi să investim în continuu în domeniul de transport și logistică, astfel încât să putem îmbunătăți serviciile oferite de compania noastră pentru a întâmpina cât mai bine nevoile speciale întâlnite atât pe plan local cat si național și internațional.

Ca urmare a dezvoltarii firmei, în anul 2007, am înfiinţat firma de expeditii RAVY SPEDITION, prin care vă oferim deasemenea serviciile noastre în acest domeniu, firmă în care lucrează operatori de expediţie cu experienţă în domeniu şi care opereaza cu clienţi şi firme renumite, avand o foarte bună colaborare cu ceilalti colegi transportatori.